Syanissa


Home About Life Travel Review Contest
The Queen


Hey 'ssup ! Me , Syanissa . This is a random blog . All the writtings you read here basically are spontanous . So please no hating , no harsh words . Thanks for your consideration ?

Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself - George Bernard Shaw -

Follow Me

 Add Me  Follow Me  Follow Me  Follow Me


Bloggers


Tagbord

Leave your footprints.
Follow mine. Will do the same.
Harsh words unneeded.






Archives


Recent Pics

Disclaimer

COPYRIGHT © 2017 . ALL RIGHT RESERVED ®


Review | Ezyra Clothing



It's been a while again , guys . Finally , this week i got my leisure time back . After going through a hella busy week . Cewwah busy lah sangat Tapi memang betul ok , last week memang memenatkan . Penat sebab apa ? Next entry i update sebab right now memang malas nauzubillah si Syafiqa ni hahahaha .

So , done with the useless intro . Let's focus on my review on an online shop i just discovered recently . Ezyra Clothing  . Mana i jumpa online shop ni ? Well , through Giveaway by Fatin Diana as i had been nominated as a winner of this giveaway. I won jogger pant sponsored by this online shop ni lah , Ezyra Clothing . First , memang i bersyukur gilaaaa sebab menang seluar ni ( since i lack pants kat rumah ) dah macam orang mengantuk disorongkan bantal dah dalam case i ni . Sobs sobs

You guys can have a peek on Facebook and Instagram . Ezyra Clothing ni quite famous jugak . Tengok followers dia haaa kan banyak tu . Bukan cikai cikai punya online shop tau . Harga pun memang murah meletop top top uolls . Murah macam mana kena lah terjah socmed Ezyra Clothing ni . Feedback pun mostly memang positive . You guys boleh click on the picture 

Facebook
 Facebook 
 
Instagram
Instagram

And one more thing , service sis Ezyra Clothing ni memang tip top . Sekarang whatsapp , sekarang jugak dia reply . Serious tak tipu . Unlike certain sellers , harini whatsapp , esok baru dia reply . Sampai ke kita pun dah lupa nak order apa . Barang pun dia post cepat . Macam i haritu , hari Sabtu i whatsapp sis ni , harini isnin dah post . Yelah nak post hari ahad pun Poslaju tutup iyedok ?

My jogger pants and Ha Ching Suk .

Jogger pants tu i swear memang super comfy guys . Actually i ada beli haritu satu dekat Ampang Point for RM20 . Ergh kain dia keras , tebal . Bila pakai panas je . So far i baru pakai seluar tu dua kali . Tapi seluar yang ni all fine . Comfy , tak tebal tak nipis , kain sejuk , tak panas bila pakai . I memang 100% puas hati 


Last but not least , thanks to Ezyra Clothing .