Syanissa


Home About Life Travel Review Contest
The Queen


Hey 'ssup ! Me , Syanissa . This is a random blog . All the writtings you read here basically are spontanous . So please no hating , no harsh words . Thanks for your consideration ?

Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself - George Bernard Shaw -

Follow Me

 Add Me  Follow Me  Follow Me  Follow Me


Bloggers


Tagbord

Leave your footprints.
Follow mine. Will do the same.
Harsh words unneeded.






Archives


Recent Pics

Disclaimer

COPYRIGHT © 2017 . ALL RIGHT RESERVED ®


Giveaway by LZ

http://ladyinredplanner.blogspot.my/2017/08/jom-sertai-giveaway-by-lz.html

Siapalah saya nak komen pasal blog orang kan kan ? Blog sendiri pun kucar kacir inikan pulak nak bagi pendapat tentang blog orang . Tapi untuk blog Lady in Red Planner apa pun boleh . Lawa blog ni . Nama blog pun lawa . Red Planner ? Red . My fav colour . Nama jelah red but blog lady ni totally white Overall is cantik . Kemas je .And the best thing : loading tak lama + button follow blog ni kat atas sekali . Bukak bukak je dah jumpa button follow. Tak penat cari sebab ada sesetengah blog tu saya tak jumpa langsung button follow dia sebab tersorok sangat